Test krówek

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, którzy chcą zamawiać tylko wysokiej jakości krówki reklamowe, przygotowaliśmy kompleksowy test, opisujący wybrane modele krówek i koncentrujący się nie tylko na ich walorach smakowych, ale również na opakowaniu i konsystencji, jaką mogą one uzyskać. Na pierwszy ogień poszły klasyczne krówki, jakie możemy znaleźć w każdym sklepie. W ich przypadku nie spodziewaliśmy się wysokich ocen, z uwagi na typowo przemysłową produkcję, nastawiająca się na ilość, a nie na jakość. Klienci zwracali uwagę na to, że sklepowe krówki reklamowe nie posiadają takiej konsystencji, jakiej by sobie życzyli, a dodatkowo są nadmiernie cukrowane, przez co traci się naturalny aromat mleka.

Kolejne w naszym teście są krówki reklamowe produkowane przez polskie firmy. Ten rodzaj cukierków jest wykorzystywany wyłącznie do celów reklamowych. Krówki powstają wg ściśle określonych receptur. Wyważone proporcje i starannie selekcjonowane składniki sprawiają, że każde zamówienie smakuje tak samo dobrze jak poprzednie, bez konieczności stosowania dopłat. W przypadku, kiedy zechcemy porównywać opakowania, jakie posiadają krówki klasyczne, produkowane pod zamówienie i krówki sklepowe, również szybko zauważymy różnice, jakim są poddawane. Przede wszystkim w krówkach klasycznych, opakowania są dla wszystkich partii wyprodukowanych krówek takie same. W przypadku kiedy zamawiamy krówki reklamowe na zamówienie, każdy z nas może zamówić dla siebie takie opakowania na cukierki, jakie najlepiej będą odpowiadały jego potrzebom. Mogą to być zarówno opakowania białe, z nadrukiem logo, a także pełno barwne opakowania, przedstawiające na przykład wybrane zdjęcie. Dzięki nowoczesnym technologiom druku, możliwe jest wykonanie realistycznych nadruków, niemal do złudzenia przedstawiających rzeczywistość. To oczywiście daje zupełnie nowe możliwości na wykorzystanie krówek w kampaniach reklamowych, przy jednoczesnym ograniczaniu kosztów na drogą i często nieskuteczną reklamę w telewizji.

Brak komentarzy do wyświetlenia.